Altındağ Belediyesi Bir Günde 87 Çiftin Nikahını Kıydı

Altındağ Belediyesi, yaşamlarının en anlamlı “EVET”i için 07.07.2017 tarihini seçen çiftlerin talebini geri çevirmeyerek, bir günde 87 çifti evlendirdi. Bu özel günde üç nikah kıyan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Allah hepsini mutlu etsin. Yuvaları huzur, bereket dolsun. Hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin” dedi.
 
Sayıların uğuruna inanan pek çok çift için tekrarlayan rakamlar büyük önem taşıyor. Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da tekrarlayan rakamların kendilerine şans getireceğine inanan çiftler, Altındağ Belediyesi’ne 07.07.2017 tarihi için başvurularını aylar öncesinden yaptı. Altındağ Belediyesi’ne bağlı nikah salonları da bu özel gün için rekor sayılabilecek talebi karşılayabilmek için buna uygun hizmet verdi.  07.07.2017 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerin talebini geri çevirmeyerek, bir günde 87 çifti evlendirdi.

 Altındağ Belediyesi’nden 87 Çift İçin Fazla Mesai
 
Altındağ Belediyesi’nin nikah salonlarında ve düğün saraylarında kıyılan ve günün erken saatlerinde başlayan nikahlar, gece geç saatlere kadar devam etti. Yoğun nikah trafiğine rağmen, Altındağ Belediyesi, dünya evine giren çiftlere ve misafirlerine aksaksız ev sahipliği yapmak için haftalar öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Altındağ Belediyesi evlendirme memurları da 07.07.2017 tarihini seçen çiftler için fazla mesai yaptı.
Altındağ Belediyesi olarak farklı mahallelere nikah-düğün sarayı ya da nikah salonu yaptıklarını belirten Başkan Tiryaki, söyle konuştu:
 
“Altındağ Belediyesi olarak nikah salonlarında ve düğün saraylarımızda en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Modern tesislerimizde, düğün veya nikah yapmak isteyen çiftlerimize en kaliteli hizmeti vermek için çalışıyoruz. 7 Temmuz’da rekor sayıda başvuru ile kıyılan nikahlar da dahil olmak üzere yuva kuran tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluk diler, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini temenni ederim.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.