Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, müziğin büyük ustaları Cem Karaca ve Barış Manço için “Vefa Konseri” düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve gönüllülerden oluşan 250 kişilik (koro-çocuk korosu-müzisyenler) bir grupla, Türkiye’de ilk defa senfonik rock "Barış Manço&Cem Karaca Vefa Konseri" gerçekleştirilecek.

Atatürk Spor Salonu’nda 25 Ocak Pazartesi günü saat18.30’da başlayacak konseri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent OrkestrasıŞefi Kemal Günüç yönetecek.

Barış Manço’ya konserlerinde yıllarca eşlik eden Kurtalan Ekspres’in baş gitaristi Ahmet Güvenç’in de misafir sanatçı olarak katılacağı konserin solistliğini Turgay Bengü ve Serdar Tuksal yapacak.

Konserin senfonik rock düzenlemeleri, Amerika’da California Üniversitesi Berkeley Müzik Okulu’nda öğretim görevlisi olan ve aynı zamanda Grammy ödüllerinde jüri üyesi olarak yer alan Utar Artun tarafından gerçekleştirildi

Barış Manço ve Cem Karaca’nın unutulmaz şarkılarının bir kez daha hatırlanacağı ve aynı zamanda “Ankara konseri” niteliğini de taşıyan konseri, Ankaralılar “ücretsiz” olarak dinleyebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.