Öne Çıkanlar gündem özeti bugünün gündemi gündem başlıkları Afrin Muhbir ysk Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı

Ankara İSİG Meclisi 25 Temmuz’da Toplanıyor

Ankara İSİG Meclisi kuruluş etkinliğinden sonra işçi sağlığı ve iş güvenliği konuşmak için ilk kez genel toplantı yapıyor.  Meclis, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası(SES) Ankara Şube'sinde 25 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00'da toplanacak.

İstanbul’da 2011 yılında kurulan İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG), Ankara oluşumu için 19 Mayıs’ta kuruluş etkinliğini yapmıştı. Meclis 25 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00'da SES ’in Ankara Şube'sinde ilk genel toplantısını yapıyor. DİSK, KESK, TMMOB ve TEZ-KOOP desteğiyle yola başlayan ve işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında yerel çalışmalar yapıp, işçi cinayetlerini yerinde takip ederek doğru verilere ulaşıp kamuoyu oluşturmayı hedefleyen meclis, çalışmalarını gönüllülerin faaliyetleriyle sürdürüyor.

Toplantı, meclisle tanışmak isteyen ve meclis dâhilinde aktif çalışmalar yürütmek isteyen herkese açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.