Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Ankara'nın En Büyük AVM'si Etimesgut'ta Açıldı

Türkiye'nin en büyük üstü açılabilen alışveriş merkezi Metromall Etimesgut'ta açıldı.

AVM'nin açılışını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Söğüt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akan ve Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'le birlikte yaptı. Başkan Enver Demirel, alışveriş merkezinin Etimesgut'a hayırlı olması dileğinde bulundu, işletmecilere hayırlı ve bol kazançlar temenni etti.

AVM'nin sahibi Söğüt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akan, 444 bin metrekare alana sahip ve 2 bin 500 kişinin çalışacağı AVM'nin Etimesgut'a önemli bir değer katacağını söyledi. Akan, AVM'nin Ankara'nın en büyük, Türkiye'ninse 5 büyük alışveriş merkezinden birisi olduğunu ifade etti.

2 BİN 500 KİŞİ ÇALIŞACAK

Yapılan konuşmaların ardından Metromall AVM dualarla açıldı. Açılış kurdelasını kesen Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, AVM'yi gezerek yetkililerden bilgi aldı. 218 bin metrekare kapalı alana sahip AVM, hazır giyimden ev tekstiline, cafe restoranlardan sinemaya kadar, sektörün öncüsü ulusal ve uluslararası 200 markayı aynı çatı altında buluşturuyor. Eryaman Güzelkent'te açılan Metromall AVM, metro istasyonu ve toplu taşım merkezine yakın konumuyla başkentilere ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.