Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Ankara’da Terör Saldırısı Şüphesiyle Toplantı ve Yürüyüşler 30 Gün Yasaklandı

Ankara Valiliği, istihbarı bilgilere göre terör örgütlerinin eylem arayışı içindeki oldukları gerekçesiyle umuma açık alanlarda yapılacak her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşlerini 30 gün süreyle yasakladı.

Ankara Valiliği, istihbarı bilgilere göre, yasadışı terör örgütlerinin eylem arayışı içinde oldukları ve bu amaçla hazırlık yaptıklarını belirterek,  insanların toplu olarak bulunduğu açık ve kapalı alanlarda yapılan toplantı, gösteri yürüyüşü ve benzeri faaliyetlerde eylem yapılmak istendiği tahmin edilmesi sebebiyle umuma açık alanlardaki her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşünü yasakladı.

Valilikten yapılan açıklamada, “2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında yol, meydan, cadde, sokak, park gibi umuma açık alanlarda yapılacak her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşleri, umuma açık alanlarda düzenlenecek oyun, temsil, açıklama ve çeşitli şekillerdeki gösteriler ile basın açıklamaları, kamusal alanlarda stant açılması, 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanununun 11’inci maddesinin verdiği yetkiye istinaden 30 gün süre ile yasaklanmıştır” ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.