Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Ankara’da Ulaşım 15 Temmuz’da Ücretsiz Olacak

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ikinci yıl dönümü vesilesiyle gerçekleştirilecek anma programlarına vatandaşların geniş katılımı için Ankara’da 15-16 Temmuz tarihlerinde toplu taşıma ücretsiz olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri dolayısıyla 15-16 Temmuz tarihlerinde toplu taşımadan ücret almayacak. Vatandaşların anma programlarına katılımını sağlamak için 15 Temmuz saat 14.00 ile 16 Temmuz saat 04.00 arasında EGO otobüsleri, metro ve Ankaray seferleri ücretsiz olacak. Kızılay Milli İrade Meydanı’ndaki program saat 15 Temmuz Pazar günü saat 21.00’de başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.