Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Ankara’nın İkinci Arenası Hizmete Açıldı

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi açıldı. Açılışa Yenimahalleliler yoğun ilgi gösterirken, ünlü sanatçı Haluk Levent söylediği şarkılarla açılışa renk kattı.

Yenimahalle Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi’nde inşa edilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Ünlü sanatçı Haluk Levent’in konser verdiği açılış törenine Yenimahalleliler yoğun ilgi gösterdi. Yenimahalle Belediyesi spor eğitmenleri ve sporcularının modern dans, zumba gösterileri ile başlayan, yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı açılış törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar’ın yanı sıra TBMM Başkan Vekili Levent Gök, CHP Ankara Milletvekilleri Murat Emir, Servet Ünsal ile CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, CHP ve İYİ Parti Yenimahalle ilçe başkanları katıldı. Açılış töreninde konuşan Yaşar, “31 Mart akşamı yeni bir yola çıkacağız. Bu yolun sonu mutluluk, bu yolun sonu Yenimahalle sevdası, bu yolun sonu hizmet” dedi.

“Bugün çok önemli bir gün”

“Yenimahalle Belediyesi olarak 10 yıldır size hizmet ediyoruz” diyen Başkan Yaşar, “10 yıl önce vatandaşlarımız bize güvenerek bu kutlu göreve layık gördü. Bizde vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalıştık. Bugüne kadar çok işler yaptık. Bugün o yaptığımız işlerden en önemlisinin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu tesiste gençlerimiz,  çocuklarımız, kadınlarımız spor faaliyetleri yapacaklar. Bu tesisten Ankara’da bulunan tüm takımlarımız yararlanacak. Başkenti temsil eden tüm takımlar hem yurt içinde hem de yurtdışında bayrağımız dalgalandıracak” diye konuştu.

“Bu gurur hepimizin”

Konuşmasında “10 yıllık süre zarfında birçok il belediyesinin bile yapamadığı projeleri kimseden destek almadan sadece belediye bütçesiyle yaptık” ifadesinde bulunan Yaşar, “Yenimahalle’ye değer katacak birçok işe imza attık. Yaptığımız işlerin hepsini sizin paralarınızla yaptık. Sizin paranıza kendi paramız gibi sahip çıktık. Geldiğimiz noktada Yenimahalle artık Türkiye’nin en saygı duyulan ilçelerinden birisi haline geldi” dedi. 

“Yaptıklarımız referansımızdır”

“Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar bizim karnemizdir” diyen Yaşar, “Bugüne kadar ne söz verdiysek onu tuttuk. Cumhuriyet’in ilçesi olmak, Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı ışıklı yoldan ilerlemek kolay iş değildir. Vatandaşlarım bana güvendiği müddetçe Yenimahalle Cumhuriyet’in ilçesi olarak kalacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yenimahalleli olmak herkese nasip olmaz” diye konuştu.

Yenimahalle’ye yakışan tesis

Tesis hakkında bilgi veren Yaşar, “Bu tesis içinde kapalı salon sporları oynanacak. Basketbol, hentbol, voleybol, badminton, masa tenisi gibi spor müsabakaları yapılacak. 6 bin metrekarelik dev tesis, 5 bin kişilik oturma kapasitesine sahip. Tesis içinde fitness salonları, kafeterya, açık kapalı otopark, toplantı salonları bulunuyor. Bu tesis Ankara’nın büyük bir eksiğini tamamlayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.