Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor İzmir depremi Saadet Alpago kimdir Ayça Aykaç Kimdir? Muhbir

Ata İzci Grubu 30 Ağustos Zaferini Anmak İçin Yürüdü

Ataşehir Belediyesi Ata İzci Grubu izcileri 26 Ağustos'ta Afyonkarahisar’da düzenlenen zafer yürüyüşüne katıldı.

Ataşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Trakya İzciler Birliği federasyonunun düzenlediği Atatürk’ün Yolu Zafer Yürüyüşünde; İstanbul, Eskişehir, Balıkesir, Çanakkale, Antalya, Lüleburgaz, Sakarya, Samsun, İzmir ve Ankara’dan gelen izci dernekleri bir araya geldi.  Afyonkarahisar’da düzenlenen zafer yürüyüşüne Ataşehir Belediyesi Ata İzci Grubu izcileri ve liderleri de katıldı.

Ataşehir’den 25 Ağustos sabahı yola çıkan izciler Afyonkahisar’da Çiğili Şehitliği, Büyük Taaruz Şehitliği ve Atatürk Evi’ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından 26 Ağustos gecesi 96 yıl önce başlayan Büyük Taarruz Yürüyüşünü anmak ve hatırlamak için bando marşları eşliğinde Çakıröz köyünden yürüyüşe geçen izciler, sabah gün ağarırken bataryaların ilk ateşlendiği, Mehmetçiğin Mustafa Kemal önderliğinde taarruza kalktığı alana vardılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.