Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi’den 100 Bin Kişiye Cumhuriyet Mektubu

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklara başladı. Başkan İlgezdi, 100 bin kişiye cumhuriyet kutlamaları için davet mektubu gönderdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi büyük bir cumhuriyet yürüyüşü organize edecek. Yürüyüş için, pazar günü 18.30’da Ataşehir Bulvarı’nda toplanılacak. Vatandaşlar, Ataşehir Bulvarı’ndan Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’na yürüyerek MFÖ konserine katılabilecek.  Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi ise 100 bin kişiye cumhuriyet kutlamaları için davet mektubu gönderdi. İlgezdi, vatandaşları büyük Cumhuriyet yürüyüşü ve MFÖ konserine davet ettiği mektubunda “Dostlarım, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, bize kendi topraklarımızda özgür ve bağımsız yaşama şansı verdiler; fakir halkımızın en büyük zenginliği olan Cumhuriyet’i kurdular. Bugün bu zenginliğe sahip çıkma zamanı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.