Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Ataşehir Belediyesi 5 Yılda 3 Bin 300 Haneye İkinci El Eşya Yardımı Yaptı

Ataşehir Belediyesi, sürdürdüğü ikinci el eşya toplama ve bunları ihtiyaç sahipleriyle buluşturma çalışmalarında son 5 yılda 3 bin 300 haneye ikinci el eşya yardımı yaptı.

Ataşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, yatak, çekyat, koltuk, halı, ocak, fırın, buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge gibi eşyaları toplama ve bunları ihtiyaç sahipleriyle buluşturma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında son 5 yılda 3 bin 300 haneye ikinci el eşya yardımı yapıldı.

Açıklamaya göre, vatandaşlar hiç kullanılmamış sıfır eşyalar da bağışlayabiliyor. Yıpranmamış, kırılmamış, temiz ve kullanılabilir halde olan; tadilat ve tamirata ihtiyaç duyulmayan ikinci el eşyalarını ihtiyaç sahiplerine bağışlamak isteyenler, Ataşehir Belediyesi’ni arayarak iletişime geçebiliyor. Bağışlanacak eşyalar, görevli belediye personeli tarafından uygunluğu onaylandıktan sonra en geç 3 gün içerisinde vatandaşların adreslerinden ücretsiz olarak teslim alınıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar ise Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurularını yapıyor, ardından görevli personel tarafından durumları incelenip onaylanıyor.  Bağışlanan eşyalar, ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırılıyor.

Anahtar Kelimeler:
Ataşehir Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma albayrak 5 yıl önce

eşya yardımı istiyorum