Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri gündem özeti süt

Ataşehir Belediyesi Çocuklar İçin Bisiklet Biriktirmeye Devam Ediyor

Ataşehir Belediyesi’nin üç ay önce başlattığı “İlk Hayalim İlk Bisikletim“ kampanyasında bugüne kadar 240 bisiklet hazırlandı.

Kullanılmayan veya çürümeye terk edilmiş bisikletlerin onarılarak, bisiklet hayali kuran ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacağı kampanya kapsamında şu ana kadar toplanan 355 bisikletin yenilenmeye elverişli 240 tanesi, tamir ve boya işlemleri yapılarak çocuklar için hazırlandı. Elverişli olmayan diğer bisikletler ise yedek parça olarak kullanılıyor. Kampanya kapsamında hazırlanan bisikletler, okulların kapanmasına yakın bir tarihte düzenlenecek etkinlikle çocuklara dağıtılacak. Kampanyaya destek vermek ve bilgi almak isteyen vatandaşlar, bisiklet bağış taleplerini Ataşehir Belediyesi’nin çağrı merkezine bildirebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.