Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Ataşehir Belediyesi’nden Gıda İmalatı Ve Satışı Yapan Yerlere Denetim

Ataşehir Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki fırın, pastane, börek salonu ve lokanta gibi gıda imalatı ile satışı yapan yerlerin denetimlerine devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Zabıta, Sağlık İşleri ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, gıda üretilen ve satılan mekanların insan sağlığı açısından daha nitelikli ve uygun şartlarda hizmet vermesini sağlamak için denetimlerini artırdı. Ekipler, denetimlerde işyerlerinin ruhsatlarından, temizlik kontrollerine kadar çeşitli denetimler yaparken, eksikleri olan işletmeleri uyardı. Uyarıları dikkate almayanlar hakkında da yasal işlem yapılacağı belirtildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, halk sağlığı için gıda üreten işletmeler başta olmak üzere tüm işletmeleri denetlediklerini ifade ederek “İlçemizde bulunan işyerlerinde gerekli sağlık koşullarının oluşturulması için tüm önlemleri alıyoruz. Vatandaşlarımızın yiyeceklerini gönül rahatlığıyla alabilmeleri ve huzurlu bir şekilde tüketebilmeleri için çaba gösteriyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.