Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener yunanistan DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ABD Başkanı Donald Trump deaş

Ataşehir Cumhuriyet Kutlamalarına Hazırlanıyor

Ataşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Yürüyüşü ve MFÖ konseri düzenleyecek. Ayrıca Emre Kongar kutlamalar kapsamındaözel bir konferans verecek.

Ataşehir Belediyesi, 29 Ekim kutlamalarına hazırlanıyor. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, her yıl Cumhuriyet Yürüyüşü’nün yapıldığı Ataşehir Bulvarı’nı bu yıl özel olarak aydınlatıyor. Vatandaşlar, özel aydınlatılmış bulvardan yürüyerek Cumhuriyet Parkı’ndaki MFÖ konserine katılacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Profesör Doktor Emre Kongar, “Cumhuriyet Rejimi”, “Atatürk Devrimleri”, “Demokrasi” kavramlarına değinerek özel bir konferans verecek.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ataşehir’deki cumhuriyet kutlamalarının renkli ve eğlenceli görüntülerle dikkat çekeceğini belirten Başkan İlgezdi, “Cumhuriyetimizin 94. yıldönümü için toplanacağımız Ataşehir’de her zamankinden daha büyük coşkuyla, daha büyük arzuyla, daha büyük heyecanla, sel olup akacağız. Cumhuriyet yönetiminden vazgeçmediğimizi göstereceğiz. Cumhuriyetimizi ve kazanımlarımızı nesilden nesile devrederek ilelebet sahip çıkacağız” dedi.

“Cumhuriyet Selfie’ni Bizimle Paylaş” Kampanyası

Öte yandan kutlamalar için Ataşehir Belediyesi bir de “Cumhuriyet Selfie’ni Bizimle Paylaş” kampanyası başlattı. Cumhuriyet coşkusunu eşi, çocuğu, ailesi, arkadaşıyla birlikte veya tek başına yaşayacak herkes fotoğraf makineleri, cep telefonları, tabletleriyle çekeceği fotoğrafları twitter ve instagramda "#cumhuriyetadalettir" hashtagi ile paylaşacak. Paylaşılan fotoğraflar etkinlikler esnasında led ekranlara yansıtılacak, ardından da Ataşehir Belediyesi’nin web sayfası ve sosyal medya hesaplarında yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.