Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Ataşehir Kış Spor Okullarına Ek Kayıtlar Başladı

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçedeki öğrencileri spora yönlendirmek için düzenlenen kış spor okullarına ek kayıtlar başladı.

Kısıtlı sayıda yapılacak yeni kayıtlarda; jimnastikte 5 ile 8 yaş arası 55, basketbolda 7-12 yaş arası 30, voleybolda 9-13 yaş arası 30, tekvandoda 8-12 yaş arası 20, teniste 8-12 yaş arası 20 ve futbolda da 8-12 yaş arası 25 çocuğun kış spor okulu eğitimlerine katılabileceği belirtilirken, jimnastik, basketbol, voleybol ve tekvando eğitiminin Kayışdağı Mahallesi Celal Yardımcı Ortaokulu Spor Salonu’nda; tenis eğitimi Atatürk Mahallesi TEB Ataşehir Anadolu Lisesi Tenis Kortu’nda; futbol eğitimi de Yeni Çamlıca Mahallesi Yeni Hayat Gençlik Merkezi’ndeki halı sahada yapılacağı belirtildi.

Esatpaşa İmam Hatip Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen basketbol ve voleybol eğitimlerine, yoğun katılımdan dolayı ek kayıt yapılmayacak.

İlgilenen veliler, 24 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar Ataşehir Belediyesi Hizmet Binası 6. katındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurabilecek.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.