Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana tüik fetö abd tesk yunanistan babacan

Ataşehir’de Hayvanların Eksik Aşıları Tamamlanacak

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı “Aşılarım Tam” projesi kapsamında ilçede bulunan hayvanlar tek tek yerinde muayene edilerek eksik aşıları tamamlanacak.

Ataşehir’de yerel gönüllülerle birlikte 17 mahallede başlatılan ve 3 ay sürecek projede, hayvanları ve halk sağlığını korumak amacıyla ilçede bulunan sahipsiz kedi ve köpeklere kuduz aşısı, iç ve dış parazit ilaçlaması yapılacak.

Öte yandan Ataşehir Belediyesi tarafından kısırlaştırılmış ve küpesi düşen köpeklere kulak küpesi takılıp, mikroçipi olmayan köpeklere de mikroçip uygulaması yapılacak. Kuduz aşısı yapılan köpekler de Veteriner İstanbul Bilgi Bankası’na kaydedilecek. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise “Aynı gökyüzünü paylaştığımız can dostlarımıza karşı sorumluluklarımızın olduğunu biliyoruz. İlçemizdeki tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi sokak hayvanlarına da değer vererek, sağlıklı olmalarını önemsiyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.