Ataşehir’deki 8 Mart Etkinlikleri Mutfak Atölyesine Destek Olacak

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü Ataşehirli kadınlar müzik ve tiyatroyla kutlayacak. Etkinliklerden elde edilecek gelirle Çorum Kargı’da kadınların kuracağı mutfak atölyesine destek olunacak.

Ataşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri yarın Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde (MSKM) saat 14.00’te kokteylle açılacak. Açılış konuşmalarının ardından Ataşehir Popüler Müzik Korosu kısa bir müzik dinletisi yapacak. Yota doğaçlama tiyatro ekibinin seyircilerin katılımıyla gerçekleşecek gösterisi 14.30’da, Poyraz Özer’in vereceği konser ise 15.00’te başlayacak.

Ücretli olacak etkinliğin biletleri, Atlas Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından satılacak. Biletlerden elde edilecek gelirin tamamı, Çorum Kargı ilçesinde kadınların kuracağı ve satış yapabilecekleri bir mutfak atölyesinin kurulması için bağışlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.