Öne Çıkanlar İyi Parti çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri

Ataşehirli Çocuklar ‘Engelsiz Kamp’ Projesiyle Tatil Yapacak

Ataşehir ilçe sınırlarında ikamet eden engelli çocuklar ve aileleri, Engelsiz Kamp projesiyle bu yıl Çanakkale Küçükkuyu’da bir tatil köyünde ücretsiz olarak 5 gecelik kamp yapacak.

Ataşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, engelli çocuklar ve aileleri için düzenlenen Engelsiz Kamp projesiyle 210 kişinin daha tatil heyecanı başladı. Ataşehir’de yaşayan engelli vatandaşlar ve ailelerinin tatil yapmalarını sağlamak amacıyla bu yıl 3 tur halinde düzenlenecek olan kamp projesinin ilk turu bu sabah yola çıktı. İlçe sınırlarında ikamet eden engelli çocuklar ve ailelerini deniz, havuz ve tabiatla buluşturan proje kapsamında, Çanakkale Küçükkuyu’da engellilere uygun bir tatil köyünde ücretsiz olarak 5 gecelik kamp yapılacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.