Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı

Avrupa Teknoloji Öğrencileri Topluluğu Marmaris’te

Avrupa Teknoloji Öğrencileri Topluluğu, yaz kampı kursu için Marmaris’i tercih etti. ODTÜ Bilgisayar ve Teknoloji Eğitimleri Bölümü ve ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Akademisyenleri tarafından yürütülecek olan kursun konusu, “Teknolojinin Toplum Yararına Kullanılması” olacak.

Marmaris Belediyesi ve ODTÜ işbirliği ile 21-26 Ağustos tarihleri arasında Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleşecek olan kurs programına Avrupa Teknoloji Öğrencileri Topluluğu katılacak. 14 farklı ülkeden 45 öğrenci katılacak kursun eğitimlerini ODTÜ Bilgisayar ve Teknoloji Eğitimleri Bölümü ve ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Akademisyenleri yürütecek. Kursun konusu ise “Teknolojinin Toplum Yararına Kullanılması” olacak.
26 Ağustos Cumartesi günü sona erecek olan kursta öğrencilere Oyun Teknolojileri, Sanal Gerçeklik, Sosyal medya kullanım psikolojisi, yaratıcılık, icat ve yenilik gibi teknolojik konular hakkında detaylı olarak bilgi verilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.