Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

BAK'IN ROCK Festivali 6 Nisan'da

Bakırköy Belediyesi ve Bakırköylü Sanatçılar Derneği (BASAD) işbirliğiyle düzenlenen BAK’IN ROCK Festivali 6 Nisan’da Bakırköy Belediyesi  Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.
 
Anadolu Rock Müziği’nin efsane ismi Bakırköylü Cem Karaca’ya özel bir bölümün ayrılacağı festivalin ilkinde, ağırlıklı olarak Bakırköylü sanatçılar ve gruplar yer alacak.
 
Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu,: “Kültür ve sanatın başkenti Bakırköy” sloganıyla başlattığımız çalışmalara bir yenisini ekliyoruz. Bu ilkbahar’da neşelenmek, üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz. Bakırköy’lü gençlerin büyük talebi üzerine, Anadolu Rock ağırlıklı bir festival başlatıyoruz. Bakırköy’ün sinema ve tiyatroda olduğu gibi Anadolu Rock müziğine de öncülük ettiğini biliyoruz. Her yaştaki gençleri barış ve özgürlük şarkıları söyleyeceğimiz festivale bekliyoruz.” dedi.
 
Sanat danışmanlığını A.İlhan Gülek’in yapacağı festival, 6 Nisan 2017 Perşembe günü saat 20.00’da Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde (Osmaniye-Bakırköy) başlayacak. Festivale katılım ücretsiz olacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.