Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ihracat cumhurbaşkanı HAVA HAREKATI Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan CUMA GÜNÜ tsk içişleri bakanlığı almanya ekipler 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Bakan Soylu Mamak’ta Açılışta Halka Konuştu

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Mamak’ta Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı.

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde Mamak’ta çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, SKM açılışına, AK Parti Ankara milletvekilleri Murat Alparslan ve Jülide Sarıeroğlu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“Gençlerimize Sorumluluk Vereceğiz”

 SKM açılışında vatandaşlara hitap eden Bakan Soylu, “Her 100 ülkeden 73'ünde 18-21 yaş arası milletvekili seçiliyor. Çünkü gençleri erkenden sistemin içerisine almak istiyorlar. Öteki türlü 26, 27, 28 yaşında giriyorlar. Onları erken sistemin içerisine almak istiyorlar ki yaşlanan nüfusun çalışan ortalamasını, üreten ortalamasını, sorumluluk alan ortalamasını düşürmek istiyorlar. Bu doğru bir stratejidir, doğru bir akıldır. Bizim Avrupa'ya karşı avantajımız nedir? Genç nüfusumuz. Gençlerimize sorumluluk vereceğiz. Avrupa ile gelişmiş ülkelerle makası kapatacak bir fırsat önümüze geçti. İşte bunu sağlayacağımız sistem, bu yeni sistemin adıdır. Hızlı, etkin karar alabilen, demokrasiyi yükselten, milleti tam merkeze oturtan sistemin adı cumhurbaşkanlığı sistemi" açıklamasında bulundu.


En Güçlü Şekilde Evet

SKM açılışında bir konuşma yapan Ak Parti Mv.  Alparslan, “Kökü tarihin en derinliklerine dayanan bu millet, tarihte hep oyunları bozmuştur” açıklamasında bulundu. Milletin yaşanan süreci en güzel şekilde analiz ettiğini dile getiren Akgül, “Halkımız bir kez daha en güçlü şekilde evet diyecek ve sandıklardan istikrarı çıkaracaktır” dedi. SKM açılışında bir konuşma yapan Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer’de, “Ak Parti’nin kurulduğu tarihten bu yana halkımız bizi hiçbir seçimde mahcup etmedi” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.