Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kulp çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu

Bakırköy Belediyesi'nden Sporculara İftar

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sporcularıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bakırköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay açılışı yapılan Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksinde gerçekleşen iftar yemeğine sporcuların yanı sıra eski Bakanı Fikret Ünlü, spor kulüplerinin yöneticileri, üyeleri, sporcu yakınları ve Ataköylüler de katıldı.

“18 HAZİRAN'DA ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI BAŞLAYACAK”

“Bakırköy’de spor yapmayan kalmayacak” parolasıyla hareket ettiklerini belirten Kerimoğlu, “Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde 10 farklı branşta her yıl yaklaşık 10 bin 7’den 77’ye Bakırköylüye ücretsiz spor kursları düzenliyoruz. 19 Mayıs’ta hizmete açtığımız bu spor kompleksinde de 18 Haziran itibarıyla ücretsiz spor kurslarımız başlayacak. Bakırköy’ü sporun başkenti yapma iddiamızın gereği olarak spor alanında çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğimizin sizlerin huzurunda sözünü veriyorum. Sizlerin Bakırköy ilçemizi milli takımlar düzeyinde başarıyla temsil etmeniz de en büyük temennimdir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.