Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Bakırköy Belediyesi Yeni Sezonu İdil Biret İle Açtı

Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yeni sezon piyanist İdil Biret ve usta sınıfı öğrencilerinin konseriyle açıldı.

Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yeni sezonun açılışı İdil Biret ve usta sınıfı öğrencilerinin konseriyle başladı. Beethoven eserlerinin seslendirildiği konserin sonunda bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, yeni sezonu İdil Biret ile açmaktan büyük onur duyduklarını belirterek “Bakırköy Belediyesi olarak Bakırköy’ü kültür-sanat hayatının başkenti yapma konusunda tüm çalışma arkadaşlarımla beraber ciddi gayret içerisindeyiz. Bakırköy halkını Türkiye’nin en önemli sanat değerleriyle buluşturmaya çalışıyoruz. Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi yeni sezon açılışını da dünyaca ünlü piyanistimiz İdil Biret ve değerli öğrencileriyle açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye olarak yaşadığımız bu zor günleri;  sanatın, kültürün birleştirici gücüyle aşacağımıza olan inancımızla kültür ve sanata olan tüm desteğimizi artırarak devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.