Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

Bakırköy'de "40 Yıllık Çiftlerin Unutulmaz Dansı"

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde Şef Şükrü Öztaş yönetimindeki Faslı Muhabbet Korosu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşk şarkıları repertuvarlı konser gerçekleştirdi.

Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde en az 40 yıllık evli 40 çift aşk şarkılarıyla sahnede dans etti.
Kerimoğlu da etkinliğe katılarak, eşi rahatsızlandığı için tek kalan Nursel Çalışkana danslıya eşlik etti sonrasında, ritim grubuyla tef çalıp korodakilere eşlik etti.



Başkan Kerimoğlu, o günün anısına 40 yılını dolduran çiftlere hediyeler sunarak, duygularının şu şekilde paylaştı:



“Burada en az 40 yıllık, 50 yıllık, 60 yıllık evli çiftlerimiz var. Ben kendilerine; birbirlerine karşı duydukları sevginin, saygının, hoşgörünün bir ömür boyu sürmesini diliyorum.”




 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.