Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Bakırköy Esnafı Ve Halkından Caddelerdeki Büfe Yıkımları İçin Başkan Kerimoğlu’na Destek

Bakırköy’de Fahri Korutürk (İstasyon) Caddesi ve Ebuzziya Caddesi üzerindeki büfe adı altında ‘kafe konduları’ yıkarak cadde işgallerine son veren Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na halktan ve esnaftan destek geldi.

Kerimoğlu’nun sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoya göre, esnaf ve halk Kerimoğlu için “Şimdiye kadar ki en çılgın belediye başkanı, kimsenin cesaret edemediğini yaptı” diyerek yapılan çalışmaya destek verdiklerini ifade ettiler. 

CADDELER 1 AĞUSTOS’TA YENİLENMİŞ OLACAK

Kerimoğlu da yaptığı açıklamada, Fahri Korutürk(İstasyon) ve Ebuzziya Caddeleri üzerindeki peyzaj, ışıklandırma ve çevre düzenlemesinin 1 Ağustos’ta biteceğini belirterek, şunları kaydetti:

“İlçe merkezimizde bulunan Fahri Korutürk(İstasyon) Caddesi ve Ebuzziya Caddesi üzerinde bulunan 7 adet büfe adı altındaki kafekonduyu ve eklentilerini; esnafımıza ciddi sıkıntılar yarattığı, alışverişi engellediği, dükkanların görünümüne zarar verdiği, kent estetiğini bozduğu ayrıca gürültü, fiziksel kirlilik ve bir çok şikayete konu olduğu için geçtiğimiz aylarda yıkmıştık. Bu iki caddemizde peyzaj, ışıklandırma ve çevre düzenlemelerine başladık. Yenilenmiş haliyle 1 Ağustos’ta açılışını yapacağımız caddelerimiz Bakırköy’ün ve Türkiye’nin yüz akı prestij caddelerimiz olacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.