Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist suriye pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE enflasyon

Bakırköy’de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Amatör Spor Haftası nedeniyle Bakırköylü sporcular, öğrenciler, kulüp başkanları ve yöneticileri, STK temsilcileri yürüyüş yapacak ve “Sporun Çocukların Gelişimi Üzerindeki Etkileri ve Obezite” başlıklı panel gerçekleşecek.

Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy Belediyesi, Amatör Spor Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyecek. Sporun çocukların ve gençlerin üzerindeki etkilerine dikkat çekmeyi amaçlayan ilk etkinlikte Bakırköylü sporcular, öğrenciler, kulüp başkanları ve yöneticileri, STK temsilcileri ve halk, yarın saat 10.30’da İncirli Caddesi Dikilitaş Durağı’ndan Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı’na kadar yürüyecek.

SPORUN ÇOCUKLARIN GELİŞİMİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ VE OBEZİTE PANELİ

Ekinlikler kapsamında 10 Ekim Çarşamba günü saat 10.30’da “Sporun Çocukların Gelişimi Üzerindeki Etkileri ve Obezite” paneli gerçekleşecek.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak panelde açılış konuşmasını Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, panelin moderatörlüğünü Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sait Babaoğlu yapacak.

Panele konuşmacı olarak, Bakırköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak, TV Programcısı ve Spor Yorumcusu Serhat Ulueren, Kültür Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazif Ekin Akalan, Triatlon Federasyonu Yöneticisi Halil Kılıçoğlu, Milli Sporcu-Serbest Dalış Apnea Dünya 7’ncisi ve Türkiye Rekortmeni Buse Karacabey katılacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.