Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay Tango Nouve

Bakırköy’de Cumhuriyet Balosu

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Cumhuriyet Balosu, 29 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Bakırköy’de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kutlamalar kapsamında Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Bakırköy Şubesi tarafından düzenlenen “Engelli-Engelsiz Cumhuriyet Balosu” yarın saat 18.00’de İspirtohane Kültür Merkezi’nde yapılacak. Kardelen Şiir ve Müzik Grubu tarafından düzenlenen “Yaşayan Değerlerimiz” ödül töreni de yarın saat 19.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Programda, oyuncu Suna Keskin, Müge Oruçkaptan ve Bilgen Bengü'ye "Yaşayan Değerlerimiz Ödülü" verilecek.

CUMHURİYET VE ATATÜRK KUPASI SATRANÇ TURNUVASI

Türkiye Satranç Federasyonu Bakırköy İlçe Temsilciliği’nin organizasyonuyla Bakırköy Belediyesi ve Bahçeşehir Lions Kulübü tarafından düzenlenen Cumhuriyet ve Atatürk Kupası Satranç Turnuvası, yarın saat 10.00’da Bakırköy Belediyesi Ataköylüler Evi’nde başlayacak ve 28 Ekim Pazar günü saat 20.00’de ödül töreniyle son bulacak. Bakırköy Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Kupası Yüzme Şenliği ise 28 Ekim Pazar günü Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Kapalı Yüzme Havuzu’nda saat 09.30’da başlayacak.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ PROGRAMI

Bakırköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle başlayacak. Törenler 29 Ekim Pazartesi günü saat 09.00’da Kaymakam Nazmi Günlü’nün makamında tebrikleri kabulü ve saat 10.00’da Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde geçit töreni ve öğrencilerin gösterileriyle devam edecek.

CUMHURİYET BALOSU

Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve binlerce Bakırköylünün katılacağı fener alayı, 29 Ekim Pazartesi günü saat 19.00’da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun da katılacağı fener alayı, Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde son bulacak. Sanat Merkezi’nde saat 20.00'de başlayacak Cumhuriyet Balosu kapsamında sahneye şef Fuat Erdener yönetimindeki Evrensel Müzik Topluluğu eşliğinde Umut Akyürek çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.