Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Bakırköy’de Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde binlerce Bakırköylünün katılımıyla yapıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin ilk ayağı olan fener alayı, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve Bakırköylülerin  katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak, Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nin önünde son buldu. Sanat merkezinde sahneye şef Fuat Erdener yönetimindeki Evrensel Müzik Topluluğu eşliğinde konuk sanatçı olarak Umut Akyürek çıktı.

Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, cumhuriyetin kazanımlarını sonsuza kadar yaşatmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.