Bakırköy’de Dünya Çevre Günü Kutlandı

Bakırköy Belediyesi, Dünya Çevre Günü’nü Botanik Park’ında çocuklarla birlikte kutladı. Etkinliğe Bakırköy genelindeki okullardan gelen binin üzerinde öğrenci katıldı.

Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar, kahvaltının ardından dans gösterisi yaparak ve oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirirken, aynı zamanda çevre konusunda da bilinçlendi. Çevrenin önemine değinen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ise gelecekteki kuşaklara temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakmak için çevrenin temiz tutulması gerektiğini belirterek, “En önemli mirasımız çocuklarımıza yaşanılabilir bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Çocuklarımızın nezdinde ailelerimize sesleniyorum, unutmayalım ambalajlar, kağıtlar çöp değildir, dönüştürülen 1 ton kağıt 17 ağacı kesilmekten kurtarıyor. Çöplerimizi ayrıştırmakta daha titiz olalım. Çevremizi ve böylece dünyamızı kurtaracak olanlar bizleriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.