Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Bakırköy’de Eski Futbolcular Ve Spor Yorumcuları Kadınlar Günü’nde Sahaya Çıkacak

Bakırköy Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenleyeceği “Kadına Şiddete Hayır, Sporda Şiddete Hayır ve Şiddetin Her Türlüsüne Hayır” etkinliğinde, eski milli futbolcular Ali Gültiken, Mert Korkmaz, Mustafa Kocabey, Mustafa Arabacıbaşı ve Benhur Babaoğlu, Bakırköy ilçesi kadın futbol takımı ile yarın saat 11.30’da gösteri maçı yapacak.

Karşılaşmada eski futbolcuların yanı sıra etkinlikte, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, spor yorumcuları İlker Yasin, Ahmet Akcan, Serhat Ulueren, Göktuğ Sevinçli, Gençlik ve Spor eski Bakanı Fikret Ünlü, Hava Kuvvetleri eski Komutanı Aydoğan Babaoğlu ile birçok televizyon muhabiri ve yöneticisi de yer alacak. Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Kapalı Spor Salonu’nda yarın saat 11.30’da gerçekleşecek müsabaka öncesi kadın sporcular buz pistinde gösteri yapacak. Nuray Demirdağ’ın sunuculuğunu yapacağı etkinliğin sonunda da Bakırköy Belediyesi tarafından ücretsiz düzenlenen spor kurslarına katılan kadın sporculara başarı sertifikaları verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.