Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler

Bakırköy’de Öğrenciler Sınav Stresini Attı

Bakırköy Gençlik Eğitim Merkezi’nde( BAKGEM) öğrenciler, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi sınav stresi attı.

Bakırköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, BAKGEM’de öğretmenler gözetiminde destek hizmeti alan öğrencilere yönelik YKS öncesi stresi azaltmak için etkinlikler düzenlendi.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sınavlara girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, “Belediyemiz, BAKGEM’de Bakırköy ilçesinde bulunan mezun ve son sınıf öğrencilerinin  eğitim düzeyini yükselterek onlara fırsat eşitliği sağlamak amacıyla öğretmen gözetiminde  derslerine çalışmalarına, ödevlerini yapmalarına yardımcı olmak ve   üniversite giriş sınavlarına hazırlamak için destek hizmeti vermektedir. 30 Haziran-1Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak sınavlar öncesi de öğrencilerimizin sınav stresini azaltmak için bu etkinliği düzenledik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.