Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis Yıldız Tilbe demet akalın zorlu psm Sertab Erener gülben ergen Aleyna Tilki veli ağbaba Ebru Gündeş

Bakırköy’de Parkların Oyun Grupları ve Bankları Renkleniyor

Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun talimatıyla Bakırköy’deki parkların oyun gruplarını ve banklarını rengarenk yapıyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, Bakırköy’de 107 park bulunduğunu belirterek, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çocuklarımızın parklarda daha güvenli, daha hijyenik ortamda eğlenebilmelerini sağlamak için sürekli çalışırken bir taraftan da çocuklarımızın daha fazla ilgisini çekebilmek amacıyla oyun gruplarını ve banklarını da renklendiriyor” açıklamasında bulundu.



Kerimoğlu, ayrıca büyükler için de parklara spor aletleri koyulduğunu, engelli çocukların da parklardan eşit yararlanabilmesi için çabaların sürdüğünü ifade ederek, “Parklarımızda kuşların da barınabilmeleri için kuş yuvaları yapıyoruz. Daha da yaşanabilir bir Bakırköy için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Bize bu konuda destek vererek sürekli işbirliği içerisinde bulunan 15 mahalle muhtarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.