Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Bakırköy’de ‘Spor Diyabeti Yener’ Yürüyüşü

Bakırköylü vatandaşlar ‘Spor Diyabeti Yener’ sloganı ile yürüdü.

Bakırköy Belediyesi, Türk Böbrek Vakfı ve Uluslararası Lions Konfederasyonu işbirliği ile “Spor Diyabeti Yener” farkındalık yürüyüşü yaptı. Bakırköylü vatandaşların katıldığı yürüyüş Yeşilyurt sahilinde başlayıp Bakırköy Belediyesi Yeşilköy Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde son buldu.

“Sağlıklı çocuklar, sağlıklı yarınlar” parolasıyla gerçekleşen yürüyüşe aileler çocuklarıyla katıldı. Etkinlikte eğitmenler tarafından Zumba yaparak rahatlayan katılımcılar daha sağlıklı bir yaşam sözü verdi. Yürüyüşün ardından konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, yürüyüşün insan sağlığına ne kadar önemli bir etkisi olduğuna vurgu yaparak, “Bu yürüyüşte asıl amacımız, diyabette, tansiyonda, kalp hastalıklarında sporun hastalıkları yenmekteki önemine vurgu yapmaktı. Halk sağlığı konusunda öncelikli sorumluluğu olan birisi ve bu konuda gayretli çalışmalar yürüten bir belediyenin başkanı olarak sağlık konusuna ilave katkı ve destek sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik sonunda Kerimoğlu, yürüyüşe katılan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.