Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Bakırköy’de Ücretsiz Yaz Sanat Okulu Başlıyor

Bakırköy Belediyesi ve Bakırköylü Sanatçılar Derneği (BASAD) işbirliği ile düzenlenen ücretsiz yaz sanat okulu 3 Temmuz’da başlayacak. 

Bakırköy’de ücretsiz yaz sanat okulu 3 Temmuz’da faaliyetlerine başlayacak. Bakırköy’ü sanatın başkenti yapma iddiasını sürdürdüklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, yaz sanat okuluyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Bakırköy’ü kültür-sanatın başkenti yapma iddiamız var. Bu amaçla sanatın her dalına Bakırköy’de ev sahipliği yapıyoruz. Kültür ve sanat merkezlerimiz sezon boyunca  tiyatro, sergi ve  konserlerle sanatseverlere kapılarını açık tutuyor. Ayrıca BASAD işbirliği ile düzenlediğimiz yaz sanat okulu ile de çocuklarımıza ve gençlerimize 3 Temmuz’dan başlayarak 1 Eylül’e kadar yaratıcı drama, gitar, bağlama, resim, dans ve halk oyunları kurslarını ücretsiz vereceğiz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi sanata çağırıyorum.” 

BASAD Başkanı İlhan Gülek ise derslerin İstanbul caddesi üzerinde bulunan BASAD binasında verileceğini hatırlatarak ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin BASAD’ın 570 45 95 numaralı telefonunu arayabileceğini sözlerine ekledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.