Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek

Bakırköy’de Yaz Spor Okuluna Katılan Çocukların Madalya Sevinci

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okuluna katılan tüm çocuklar, madalya ve katılım belgelerini aldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun talimatıyla başlatılan ücretsiz yaz spor okulları büyük bir heyecanla  devam ederken, 4 dönem olarak planlanan kursların 1. döneminin ödül töreni yapıldı.

Başkan Kerimoğlu, katılan tüm çocuklara ve velilere teşekkür ederek , çocuklar için her türlü desteği vereceğini belirtti. Kerimoğlu yaptığı açıklamada, Bakırköy Belediyesi olarak sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını yetiştirdiklerini ifade ederek şu bilgileri paylaştı:

“Yaz spor okullarımız 9 branşta devam ediyor. Aynı zamanda katılan tüm öğrencilere uzman antrenörlerimiz tarafından yetenek taraması , sağlık müdürlüğümüz tarafından da sağlık taraması yapılıyor. Kadromuz tarafından seçilen çocuklarımız ise milli takımlara kadar gitmesini sağlayacak çalışmalar başlattık. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.