Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Bakırköylüler 10 Kasım’da Anıtkabir’de Olacak

Bakırköylüler, 9 Kasım’ı 10 Kasım’a bağlayan gece saat 00.00’da Anıtkabir’e hareket etmek üzere yola çıkacak. Geziye kayıt olmak isteyenler Bakırköy Belediyesi ek hizmet binasındaki, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde kayıt yaptırabilecek.

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Bakırköylüler, 10 Kasım’da Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’e gidecek. Geziye kayıtlar bugün itibarıyla başladı. Geziye kayıt olmak isteyenler belediye ek hizmet binasındaki, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde kayıt yaptırabilecek.
Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Atatürk’ü minnet ve saygıyla andığını belirterek, “Bakırköylüler olarak gericiliğe, emperyalizme, hain işbirlikçilere rağmen kurarak bize emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağımızın sözünü vermek için Anıtkabir’e Atamızı anmaya gideceğiz. Bakırköylüler 9 Kasım’ı 10 Kasım’a bağlayan gece saat 00.00’dan hareketle Anıtkabir’e Atamızı anmaya gidecek. 7’den 77’ye içi Atatürk sevdasıyla dolu tüm Bakırköylüleri, Atamızı ziyarete bekliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.