Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi

Barış Manço Ve Cem Karaca Kartal’da Anıldı

Türk müzik tarihinin değişim ve gelişimine imzasını atmış iki büyük usta Barış Manço ve Cem Karaca, ölüm yıl dönümleri dolayısıyla Kartal Belediyesi’nin düzenlediği konserle anıldı. Soğanlık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma programında “Kartal Sokak Müzisyenleri Orkestrası” salonu tıklım tıklım dolduran kalabalığa eserlerini sundu.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, Mart ayı anma programı kapsamında organize ettiği geceye; siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kartal Belediyesi çalışanları ile vatandaşlar katıldı. Barış Manço ile Cem Karaca’nın hayatlarından kesitler sunan sinevizyon gösteriminin yapıldığı gecede, bir döneme imza atan şarkılar seslendirildi. Kartallıların büyük ilgiyle dinlediği konserin ardından “Kartal Sokak Müzisyenleri Orkestrası’na” Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından çiçek takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.