Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar terörist rusya chp Covid19 bugünün gündemi enflasyon gündem özeti AİLE kılıçdaroğlu

Barolar Arası Tiyatro Festivali Başladı

Barolar arası Tiyatro Festivali başladı. Bu yıl 3.sü düzenlenen festivalde farklı şehirlerini barolarından 9 topluluk sahne alıyor.

Bu yıl Ankara Barosunun ev sahipliği yaptığı Barolar ArasıTiyatro Festivali 1 Temmuzda başladı.Festival açılışına Ankara Baro Başkanı Hakan Canduran ve Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar katıldı.Yaşar, festivale ev sahipliği yapmaktan onur duyuduklaını ifade ederek "Demokrasi bu ülkede gerçekleşecekse, demokratik, laik cumhuriyet bu ülkede yaşayacaksa,bu ülkede hakça bir gelir dağılımı olacaksa, bu ülkede adalet olacaksa,sanat ve sanatçıya sahip çıkacağız" dedi.1-10 Temmuz tarihleri arasında her gün bir oyunun sahneleneceği festivalde Ankara, İstanbul,İzmir, Adana, Bursa, Antalya olmak üzere 6 baro yer alıyor. 9 farklı topluluğun sahneleyeceği 10 oyun  Yenimahalle Belediyesi 4 Mevsim Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek. Saat 20.00'de başlayacak oyunlara katılım ücretsiz olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.