Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Başkan Acar: "Tiyatro, İnsanı İnsana İnsanla Anlatma Çabasıdır"
Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “İnsanlığa ait her duyguyu içinde en çok barındıran sanat dallarından biri olan tiyatro, evrensel duygu ve düşünceleri aktarmanın en etkili yoludur” dedi.

Başkan Acar’ın mesajında; “Doğuşu eski zamanlara dayanan Tiyatro sanatı, insanı insana, insanla anlatma çabasıdır. Bir arada yaşayan insanların birlikte güldüğü, birl
ikte ağladığı ve hep birlikte düşündüğü tiyatro salonları, insanca duyguların da öğrenildiği yerlerdir. 
Marmaris Belediyesi olarak Marmaris 4. Tiyatro Günleri’ni henüz tamamlamışken, insani değerleri savunan, toplumun kültürel gelişimine, eğitimine son derece olumlu katkılar sağlayan tüm sanat dallarını olduğu gibi, tiyatrolarımızı da desteklemeye devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek isterim.
Tiyatro sanatının ve tiyatro sanatçılarımızın geçmişte olduğu gibi hak ettiği değeri bulması umuduyla bizleri her defasında farklı yolculuklara çıkaran, düşündüren, güldüren, gülümseten, soran, sorgulatan, izlediğimiz her yeni oyunun ardından değişmiş ve gelişmiş yeni insanlar olarak hayata karışmamızı sağlayan tüm sanatçılarımızın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.