Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp haberleri erdoğan tüik rekor sınırların ihlali çanakkale ayvacık gürcistan tamer hassan filmleri çin David Dastmalchian izmir

Başkan Akgül’den Öğretmenlere Ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’ta bulunan birçok okulu ziyaret etti.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birlikte Şahap Güler mahallesinde hizmet veren Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerle buluşan Akgül, eğitimcilerin yarınları şekillendirdiğini dile getirerek,”“Sizler gelecek kuşakları yetiştiren, yarınlarımızı şekillendiren eğitimcilersiniz. İnsan yetiştirmek gibi çok kutsal bir iş yapıyorsunuz aynı zamanda. Ülke olarak zor bir zamandan geçtiğimiz bugünlerde bir kez daha anlıyoruz ki bizler güçlü olmak zorundayız. İşte güçlü bir milletin ve devletin yolu da sizlerden geçiyor” dedi.

Mesut Akgül Öğrencilere Müjde Verdi
Ali Nail Erdem Anadolu Lisesi ziyaretinin ardından Küçük Kayaş Mahallesi’nde hizmet veren Nahit Menteşe Anadolu Lisesi’ne geçen Akgül, ziyaret öncesi okul bahçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birlikte öğrencilerle voleybol oynadı.


Okul Müdürü Ahmet Dal’dan bilgi alan Akgül, “Bu özel günde birde müjde vermek isterim. Özellikle öğrencilere yönelik yaptığımız Planetaryum Kulemiz çok yakında hizmete girecek. Bunların dışında yine eğitime yönelik çeşitli müze projelerimizin de çalışmaları devam ediyor” dedi.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.