Başkan Çetin: “Atatürk İlkelerine Sahip Çıkacağız”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlandığını belirterek, “96 yaşındaki cumhuriyetimiz dimdik ayakta ve sonsuza kadar yaşayacak. Türkiye’de herkesin farklı siyasi görüşü olabilir ancak Atatürk ilkeleri hepimizin ortak değeridir. Cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Atatürk ilkelerine ve Büyük Ömder’in kurduğu cumhuriyete her zaman sahip çıkacaklarını vurguladı.

5 buçuk yıldır aksatmadan sürdürdüğü Halk Günü toplantısında konuşan Başkan Soner Çetin, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladık. 29 Ekim en büyük bayramımız. Gazi Mustafa Kemal, önünde başka seçenekler varken cumhuriyet rejimini tercih etmiş ve bu cumhuriyet 96 yıldır varlığını sürdürüyor” dedi.

ATATÜRK ORTAK DEĞERİMİZ

Başkan Soner Çetin, cumhuriyetin sonsuza kadar yaşayacağını belirterek, “Bizler Atatürk ilkelerine ve cumhuriyete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Herkesin bir siyasi görüşü olması doğaldır. Bu demokrasinin gereğidir. Hangi görüşe sahip olursak olalım Atatürk ilkelerine sahip çıkmalıyız. Çünkü Atatürk hepimizin ortak değeridir” şeklinde konuştu.

Çukurova Belediyesi olarak çok farklı alanlarda çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Soner Çetin, son olarak “Temiz Çevre Bilinçli Toplum” kampanyası başlattıklarını kaydederek, şöyle konuştu:

TEMİZ ÇEVRE BİLİNÇLİ TOPLUM

“Avrupa’nın birçok kentini gezdim. Hepsinde sokaklar tertemiz ve hiç belediye görevlisi göremezsiniz. Çünkü insanlar bilinçli ve çevreyi kirletmiyor. Bizim de bu seviyeye çıkmamız gerekiyor. Temiz çevre bilinçli toplumla olur. Bu amaçla Çevre Okulu açtık ve şimdiye kadar 32 bin öğrenciye eğitim verildi. Bu yıl da 10 bin öğrenciye eğitim vermeyi planlıyoruz. Çevreyi ve doğayı korumamız gerekiyor. Bu konuda ne gerekiyorsa yapıyoruz.”

Başkan Soner Çetin konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen sorun, şikayet ve önerileri aldı, sorunların çözümü için yetkili birim amirlerine talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.