Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti İyi Parti YKS CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Kovid19 türkiye odalar ve borsalar birliği İletişim Başkanı Fahrettin Altun TOGG İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Başkan Çetin Çalışmaları Yerinde Denetledi

Adana’yı etkisi altına alan sağanak yağmurun neden olduğu olumsuzluklardan, vatandaşların mağdur olmaması için Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in talimatı ile oluşturulan Acil Müdahale Birimi, günün 24 saati görev yapıyor. Şantiyede işçileri ziyaret eden Başkan Soner Çetin, çizmelerini çekti, yağmurluğu giydi ve çalışmaları denetledi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’yı etkisi altına alan ve hayatı kentin genelinde olumsuz etkileyen sağanak yağışların Çukurova ilçesinde herhangi bir olumsuzluk yaratmadığını söyledi.

Yağışların, kenti etkisi altına alacağı bilgisinin gelmesinden hemen sonra Çukurova Belediyesi’nde kriz masası oluşturuldu. Ayrıca 24 saat esasına göre çalışacak Acil Müdahale Birimi kuruldu ve yağmurlarla birlikte birim çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar sonucunda, yağmurun etkili olduğu ilk 2 günde Çukurova’da herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesine giderek, çizmesini çekti, yağmurluğu giydi ve çalışmaları denetledi. Birim müdürlerinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Çetin, işçilerle sohbet etti. Çalışmaların başarıyla yürütüldüğünü ve Çukurova ilçesinde yoğun yağışlardan kaynaklanan bir olumsuzluk yaşanmadığını öğrenen Başkan Soner Çetin, çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Soner Çetin, “Sağanak yağışlardan dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bütün önlemlerimizi aldık. Oluşturduğumuz kriz masası ile çalışmaların koordineli yürütülmesini sağlıyoruz. Gördük ki, Çukurovalı hemşerilerimiz yoğun yağışlardan olumsuz etkilenmemiş. Bunun için tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ekiplerin, rögar kapaklarını ve ızgaraları temizleyerek yağmur suyunun kanallara akmasını ve sokaklarda caddelerde su birikmesini önlediğini belirten Başkan Soner Çetin, “Ekiplerimiz bu arada aydınlatma direklerine, trafolara yapıştırılan ilan, reklam afişlerini söküyor. Bu vesile ile görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi ekiplerinin Adana Valiliği tarafından oluşturulan kriz masasıyla koordineli bir çalışma yürüttüğünü kaydederek, ekiplerin 24 saat esasına göre çalıştığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.