Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Başkan Çetin: “Esnafla Gönül Birliğimiz Var”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, esnafla gönül birliği içinde olduklarını belirterek, 31 Mart yerel seçimlerinde esnaf kesiminden büyük destek aldıklarını söyledi. AESOB Başkanı Nihat Sözütek de, Çukurova’da seçim sonucunun beklendiği gibi çıktığını kaydederek, Başkan Soner Çetin’e yeni dönemde başarılar diledi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileğinde bulundu, yeni dönemde başarılar diledi.

31 Mart yerel seçimlerinde Çukurova’da ortaya çıkan sonucun beklendiğini ve Soner Çetin’in başarısının sürpriz olmadığını belirten Nihat Sözütek, “Başarılı bir dönem geçirdiniz. Yeni dönemde daha başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

ESNAFTAN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de yerel seçimlerde esnafın çok değerli katkılarını gördüğünü belirterek, “31 Martta yüzde 60’a yakın oy oranı aldık. Bu başarıyla, Türkiye’de oyunu en çok artıran 3’üncü belediye başkanı oldum. Bu başarıyı hep birlikte yakaladık. Çukuova’daki seçimden çok Büyükşehir Belediyesi’ni 30 yıl sonra kazanmamız çok büyük önem taşıyor. Artık Büyükşehir Belediyesinde aynı belediyecilik anlayışına sahip bir kardeşimiz oturuyor. Birlikte, önemli hizmetlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Çetin, esnafla gönül bağı içinde olduklarını kaydederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.