Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

Başkan Çetin: Görev Mazeret Kabul Etmez

Tenis maçı yaparken kaza sonucu bileği kırılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ameliyat olduğu günün ertesinde görevinin başına döndü. Mahfesığmaz Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Çetin, “Hizmet mazeret kabul etmez” dedi.
 
Hafta sonu geçirdiği kaza sonucu bileğini kıran ve dün başarılı bir ameliyat geçiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, doktorların, “Yatıp, dinlenmeniz gerekiyor” uyarısına rağmen, hastaneden taburcu edilmesini isteyerek, bugün de görevinin başına geçti.
 
Asfalt çalışmalarını denetledi
 
Ameliyatlı halde belediye binasına gelerek, randevularını gerçekleştiren Başkan Soner Çetin, Mahfesığmaz Mahallesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını denetledi. Bürokratları ve mahalle muhtarıyla birlikte, çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çetin, “Yoğun bir şekilde yol çalışmalarımız ilçemizin çeşitli yerlerinde devam etmektedir. Yaz mevsimi boyunca, bozuk yollarımızın yapımını sürdüreceğiz” dedi.
 
 “Kırık çıkıklar bizi durduramaz”
 
Yol yapım çalışmalarını denetlerken, vatandaşların ‘Geçmiş olsun’ dileklerini kabul eden Başkan Çetin, “Kırık çıkıklar bizi durduramaz. Doktorum hastanede yatmam gerektiğini söyledi ama ben taburcu olmak istedim ve görevimin başındayım. İlçemizde yoğun hizmetler devam ederken ben yatmayı düşünemezdim. Görevimin başındayım” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.