Öne Çıkanlar galataport uyuşturucu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çanakkale iksv çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı çalışma bakanı çanakkalede gelgit Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çalışanların birikim endişesi çanakkalede mülteci teknesi battı

Başkan Çetin Halkın Arasından Çıkmıyor

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, esnafı ziyaret edip halkı arasına karışıyor.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın arasından çıkmıyor. Sabah saat 07.30'da Baraj yolu Duygu Cafe durağında vatandaşlara ikram çeşmesinden çorba dağıtan Çetin, erken başladığı güne, esnaf ziyaretiyle devam etti. Halkla selamlaşıp tokalaşan Çetin, girdiği bir fırında ekmek pişirdi, esnafa hayırlı işler diledi.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her gün halkla kucaklaşmasını sürdürüyor. Başkan Çetin, sabah 07.30'da işe ve okula giden vatandaşlara ikram çeşmesinden çorba ikram ederek, 'günaydın' dedi. 

Halkı selamlayan ve hal hatır soran Çetin, çorba ikramıyla vatandaşları hem şaşırttı, hem sevindirdi. İkram çeşmesiyle, yaz ve kış döneminde Adana halkına ikramlarda bulunulduğunu söyleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi olarak, halkımıza hizmet etmek için çalışıyor ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Alt-üst yapıdan, kültürel, sanatsal ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz. Önemsediğimiz ve halkımızın da büyük beğenisini kazanan ikram çeşmesi projemiz, her daim Adanalı hem şehirlilerimizin hizmetinde" açıklamasında bulundu.

Çetin Fırında Ekmek Pişirdi

İkram çeşmesinin halk tarafından çok beğenildiğini aktaran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Hayır ve ikram, kültürümüzün bir parçası. İkram çeşmelerimizle, bu kültürümüzü daha geniş kitlelere taşıyoruz. Kışın sabahın erken saatlerinden itibaren çeşmeden çorbalar akıyor. Bu soğuk havada, vatandaşlarımızın içini ısıtıyoruz. Bugün de, üniversite öğrencilerimiz ve işe giden vatandaşlarımıza sıcak çorba ikram etmek için buradayız. Vatandaşlarımız çok mutlu oldu. Mimari ve görsel olarak da ikram çeşmemiz büyük beğeni topluyor. Öğrencilerimize ve tüm hem şehirlilerimize afiyet olsun" şeklinde ifade etti.
Halkın içinde, halkla iç içe olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çetin, ikram çeşmesinden çorba dağıtımı ardından esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. "Halkımıza hizmet için varız" diyen Çetin, girdiği bir fırında ekmek pişirmeyi de ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.