Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir

Başkan Çetin: “Halkın Sağlığı Her Şeyden Önemli”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşın sağlığına her şeyden çok önem verdiklerini belirterek, “Tüm sorunların çözümü vardır. Ama öncelikle sağlıklı olmak gerekiyor. Bu nedenle halkımızın sağlığını önemsiyor ve çeşitli konularda sağlık kurumlarıyla halk sağlığı konusunda çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Çukurova Belediyesi ile Dünyagöz Hastanesi arasındaki imzalanan protokol kapsamındaki göz kontrolü ve bilgilendirme toplantılarına devam ediliyor.

Bu kapsamda Başkan Soner Çetin’in de katılımı ile Huzurevleri Emekli Dinlenme Evi’nde göz kontrolü yapıldı, vatandaşlara göz sağlığı ile bilgiler verildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Başkan Soner Çetin, “Hayatta en önemli şey sağlıktır” ifadesini kullandı.

“Vatandaşlarımızın sağlığını çok önemsiyoruz"

Hayatta tüm sorunların çözümü olduğunu ancak öncelikle sağlıklı olunması gerektiğini vurgulayan Başkan Soner Çetin, “Vatandaşlarımızın sağlığını çok önemsiyoruz. Bundan dolayı daha önce de kalp kontrolleri, meme kanseri taramaları gibi çalışmaları işbirliği yaptığımız sağlık kuruluşları ile gerçekleştirdik. Şimdi de Dünyagöz Hastanesi ile birlikte göz sağlığı bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Bunun yanında göz sağlığı ile ilgili kontroller de gerçekleştiriliyor. İşbirliğinden dolayı Dünyagöz Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Çukurova Belediyesi’nin her konuda olduğu gibi sağlık alanında verdiği hizmetlerden mutlu olduklarını belirten vatandaşlar da kendilerine tanınan imkandan dolayı Başkan Soner Çetin’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.