Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener A Milli Kadın Voleybol Takımı Akşener ABD Başkanı Donald Trump İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediyesi Hakkari

Başkan Çetin: Hepiniz Birer Kahramansınız

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sizlere, hayvan severlere yapılan bu destek doğru bir harcama. Sizler, hepiniz birer kahramansınız. Sokakta yaşayan dostlarımıza sahip çıkıyorsunuz ya, ne mutlu sizin gibi, sokakta yaşayan dostlarımız konusunda bu kadar duyarlı yardımseverlerimiz var” dedi.

Mama dağıtımı sırasında hayvan severlere seslenen Çukurova Belediye Başkanı Çetin, “Elimizden geldiğince kedilerimize yetecek miktarda mama yardımı yapmaya çalışıyoruz. Görüyorum ki, talepler çok fazla ve kedilerimize yetişmiyor” ifadelerini kullandı. Çukurova Belediyesinin halkın belediyesi olduğunu söyleyen Çetin, “Sizin her kuruşunuzu doğru yerlere harcamakla sorumluyuz. Sizlere, hayvan severlere yapılan bu destek doğru bir harcama. Sizler, hepiniz birer kahramansınız. Sokakta yaşayan dostlarımıza sahip çıkıyorsunuz ya, ne mutlu sizin gibi, sokakta yaşayan dostlarımız konusunda bu kadar duyarlı yardımseverlerimiz var. Sizler olmasanız, ben bu kadar çalışanı nereden bulacaktım” diye konuştu. 

Her ay 150 torba mama dağıtımı gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Çetin, hayvan severlerin talepleri üzerine önümüzdeki aydan itibaren 200 pakete çıkarılacağını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.