Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Başkan Çetin: “Her Zaman Halkımızın Yanındayız”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, iş adamlarıyla buluştu. Çoğulcu ve katılımcı belediyecilik anlayışını benimsediklerini belirten Başkan Soner Çetin, “Her zaman halkla iç içeyiz. Seçim döneminde Çukurova’da kalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Ancak bu seçim dönemiyle sınırlı değil. Her zaman halkımızın yanındayız” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her kesime eşit ve adaletli hizmet götürdüklerini belirterek, “Bunun olumlu sonuçlarını da seçimde gördük. Her siyasi görüşten destek görerek rekor bir oyla seçimi kazandık” ifadesini kullandı.

Çukurova’da faaliyet gösteren iş adamlarıyla kahvaltıda buluşan Başkan Çetin, “Çoğulcu ve katılımcı bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Hizmet götürürken insanların siyasi görüşlerini dikkate almıyoruz. 31 Mart yerel seçimleri öncesi Çukurova’da her kapıyı çaldık, tüm vatandaşlarımıza dokunmaya çalıştık. İlk dönemimizde 5 yıl boyunca halkın sorunlarını dinledik ve çözüm ürettik. Aksatmadan Halk Günü’nde vatandaşlarımızı dinledik, Sen Sor Başkan Cevaplasın uygulaması ile sosyal medyadan hemşehrilerimizle iletişime geçtik, her hafta belirli günlerde mahalle toplantıları yaptık” dedi.

AYRIM YAPMADAN HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Başkan Soner Çetin, bunun olumlu sonuçlarını 31 Mart yerel seçimlerinde gördüklerini ve rekor bir oyla Çukurovalıların kendisini onurlandırdığını ifade ederek, “Yüzde 60’ya yakın oy aldık. Yani her 10 kişiden 6’sı bize destek verdi. Bu da bizim sorumluluğumuzu artıyor. Artık daha fazla çalışmak zorundayız. Biz sadece seçim dönemi değil, seçimden sonra da halkımızla iç içeyiz. Biliyorum ki farklı siyasi görüşten insanlardan da bize destek verenler oldu. Hiç ayrım yapmadan hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

25 BİN KİŞİYİ İŞE YERLEŞTİRDİK

Belediye bünyesinde kurdukları İstihdam Birimi’nin çalışmalarını da anlatan Başkan Soner Çetin, “Adana’nın en büyük sorunlarından biri işsizlik. Belediyemize iş için on binlerce insan başvuruda bulundu. Bu insanları belediyede işe almamız mümkün değil. Ancak biz İstihdam Birimi vasıtasıyla insanlarımıza iş buluyoruz. 5,5 yılda 25 binden fazla kişiye işe yerleştirdik. Elimizde çok geniş bir portföy var. Üniversite mezunundan beden işçisine kadar iş adamlarının ihtiyacı olan insanların dosyaları bizde mevcut. İş adamlarımızdan ricam personel ihtiyacı olduğunda İstihdam Birimimizden yararlansınlar.” dedi. 

Başkan Soner Çetin, Çukurova’da toplumun her kesimini yönetime kattıklarını belirterek, iş adamlarından da görüş ve önerilerini kendileriyle paylaşmalarını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.