Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Başkan Çetin: Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin Toplu Açılış Ve Temel Atma Törenine Katılmak İçin Adana’ya Geliyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma töreni için 28 Kasım’da Adana’ya gelecek. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törende 530 kişilik Atatürk Öğrenci Evleri, Yüzüncüyıl Çok Amaçlı Kapalı Semt Pazarı, Huzurevleri Semt Kreşi, Kadın Kooperatifi Binası ve 4 yeni parkın açılışı yapılacak.


Başkan Soner Çetin, 6,5 yılda 6 toplu açılış yaptıklarını belirterek, “Ayrıca Adana Lezzetleri Çarşısı ve Müslüm Baba Parkı, Mola Evi, Mahfesığmaz Semt Kreşi, Adana Koop Kapalı Semt Pazarı ve Yüzüncüyıl Emekli Dinlenme Evi’nin temeli atılacak. 6,5 yılda 6 toplu açılış gerçekleştirdik. Türkiye’ye örnek olan projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, toplu açılış ve temel atma töreni için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Kasım’da Adana’ya geleceğini açıkladı.


Akdeniz Bölge Muhtarları Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, yönetim kurulu üyeleri ve federasyona üye muhtarları Çukurova Belediyesi Meclis Salonunda ağırlayan Başkan Soner Çetin, muhtarlarla el ele, gönül gönüle mahallelerin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi. 

MUHTARLARI TÖRENE DAVET ETTİ

Başkan Soner Çetin, yeni projeleri hayata geçirecek olmanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana’ya geleceği tarih 28 Kasım olarak netleşti. Toplu açılış ve temel atma töreni yapacağız. Törende; 530 kişilik Atatürk Öğrenci Evleri, Yüzüncüyıl Çok Amaçlı Kapalı Semt Pazarı, Huzurevleri Gülen Yüzler Semt Kreşi ve Kadın Kooperatifi ile 4 yeni parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Ayrıca Adana Lezzetleri Çarşısı ve Müslüm Baba Parkı, Mola Evi, Mahfesığmaz Semt Kreşi, Adana Koop Kapalı Semt Pazarı ve Yüzüncüyıl Emekli Dinlenme Evi’nin temeli atılacak. Böylece semt kreşlerimizin sayısı 9’a, emekli dinlenme evleri de 14’e çıkacak. Pandemi kurallarına uygun olarak yapacağımız törene tüm muhtarlarımızı davet ediyorum” dedi.

6,5 yıllık görev süresi içerisinde 5 toplu açılış yaptıklarını ve hayata geçirilen projelerin Türkiye’ye örnek olduğunu kaydeden Başkan Soner Çetin, “Aynı hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Söz verdiğimiz her vaadi de hayata geçirdik” şeklinde konuştu.

BAŞKAN SONER ÇETİN’E PLAKET

Başkan Soner Çetin, vatandaşlara yeterli hizmet götürülmesi konusunda yerel yönetimler ile muhtarlar arasındaki iletişimin önemine dikkat çekerek, “Muhtarların başımızın üstünde yeri var. Yerel yönetimler muhtarlarla birlikte sorunlara çözüm üretiyorsa muhtarlar da rahat eder. Aksi halde hem muhtarlar hem de yerel yöneticiler zarar görür” dedi.
Toplantıda Akdeniz Bölge Muhtarları Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ve Çukurova Muhtarlar Derneği Başkanı Kazım Tokköz, muhtarlara verdiği destekten dolayı tüm muhtarlar adına Başkan Soner Çetin’e plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.