Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Başkan Çetin'le Tülay-Esrafil Burnukel Çiftinin Yüzleri Güldü

Çukurova Belediye Başkanı verdiği sözü tutarak yangında oturulamaz hale gelen Tülay-Esrafil Burnukel çiftinin evini baştan aşağı yeniledi.


ALKIŞLARLA KARŞILADILAR

Yenilenen evlerine taşınan Burnukel Ailesinin ilk konuğu Başkan Soner Çetin oldu. Başkan Çetin’i kapıda alkışlarla karşılayan aile, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin” ifadesini kullandı. Başkan Soner Çetin de, “Evinizi yanmış halde görünce benim de içim yanmıştı. Şimdi içim açıldı. Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın” dedi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bir kez daha sözünü tutarak yangında oturulamaz hale gelen, tüm eşyaları kül olan Tülay-Esrafil Burnukel çiftinin evini baştan aşağı yeniledi. Evlerinde Başkan Soner Çetin’i ağırlayan Burnukel Çifti, “Allah sizden razı olsun” dedi.

Tülay-Esrafil Burnukel çiftinin Toros Mahallesi Barış Manço Bulvarında bulunan evleri geçtiğimiz mayıs ayında çıkan yangında oturulamaz hale gelmiş, 11’inci kattaki dairede bulunan tüm eşyalar yanmıştı. O tarihte üzücü olayı duran Başkan Soner Çetin hemen aileyi ziyaret ederek yardım sözü vererek, evin yenileneceği müjdesini vermişti.

BAŞKAN SONER ÇETİN SÖZÜNÜ TUTTU

Geçici olarak yakınlarının yanına yerleşen Burnukel Çiftinin evi bu süre içerisinde tamamen yenilendi, yeni eşyalarla donatıldı. Eskisinden daha güzel bir eve kavuşan Tülay-Esrafil Burnukel çiftinin ilk konuğu Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin oldu.
Kapıda Başkan Soner Çetin’i alkışlarla karşılayan Burnukel Çifti, “Allah sizden razı olsun, Allah herkese sizin gibi başkan nasip etsin. Allah sizi başımızda eksik etmesin” ifadelerini kullandı.
Evin yeni halini gezen Başkan Soner Çetin, daha sonra ev halkıyla kahve içerek sohbet etti. Başkan Soner Çetin, “Evin o halini görünce çok üzülmüştüm. Şimdi içim açıldı. Allah size de kimseye de böyle bir acı yaşatmasın. Allah kazadan beladan korusun” dedi.
Başkan Soner Çetin, ailenin yangın sonrası mağduriyetini görünce çok üzüldüğünü belirterek, şunları söyledi:

ALLAH SİZLERİ KORUMUŞ

“Evin halini görünce Allah sizleri korumuş, canınıza bir şey olmamış diye düşünmüştüm. Çünkü ev, eşyalarıyla birlikte olduğu gibi küle dönmüştü. O zaman üzülmememiz gerektiğini, gerekli desteği sağlayacağımızı söylemiştim. Çok şükür eviniz güzel olmuş. Güle güle sağlıkla oturun. Belediye olarak üstümüze düşe yapmak zorundaydı. Çünkü biz hemşehrilerimizin iyi günde kötü günde yanındayız.”
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Tülay-Esrafil Burnukel çiftinin evinden hayır dualarıyla uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.