Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan

Başkan Çetin, “Örnek Alınmak Güzel Bir Şey”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin 5 yıl boyunca hayata geçirdiği projelerin herkes tarafından örnek alındığını söyledi. Bazılarının “Gönül belediyeciliği” ifadesini kullandığını belirten Başkan Çetin, “Bizim 5 yıldır yaptığımız uygulamaları tarif ediyorlar. Örnek alınmak güzel bir şey” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mitingi andıran kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla Toros Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışını yaptı.
Açılışa CHP PM Üyesi Hakkı Süha Okay, CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, İYİ Parti GİK Üyesi Süleyman Sırrı Özbolat, İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, CHP Adana İl Başkan Vekili Şahin Yeter, CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ve yüzlerce vatandaş katıldı.

ÖRNEK ALINMAK GÜZEL ŞEY
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sık sık sloganlarla kesilen konuşmasında Çukurova Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin herkes tarafından örnek alındığını söyleyerek, “Örnek alınmak güzel bir şey” ifadesini kullandı.
Bu seçim sürecinde “Gönül belediyeciliği” diye bir slogan üretildiğini belirten Başkan Çetin, “Bu söyledikleri ile bizim 5 yıldır yaptığımız uygulamaları tarif ediyorlar. Biz 5 yıldır her hafta halk günü yapıyoruz ve halka hesap veriyoruz. Her hafta mahalle toplantıları yapıyoruz. Sosyal medya üzerinde vatandaşın sorularını yanıtlıyor, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Şimdi ‘Gönül belediyeciliği’ diyerek bizim yaptıklarımızı tarif ediyorlar. Bizi örnek alıyorlar” şeklinde konuştu.
Başkan Soner Çetin, Türkiye’ye örnek olan çalışmalar yaptıklarını kaydederek, 13 emekli dinlenme evi, 4 kadın danışma evi, 7 kreş açtıklarını anlattı.

ZEYDAN KARALAR’A OY İSTİYORUM
Gittiği her yerde kendisinden önce Büyükşehir adayı Zeydan Karalar’a oy istediğini söyleyen Başkan Çetin, “Büyükşehiri almamız gerekiyor. Adana’nın önünde tarihi bir fırsat var. Çünkü aynı belediyecilik anlayışına sahip Zeydan Karalar’a uyum içinde çalışıp daha büyük hizmetler yapmak istiyorum. Yola çıkarken yüzde 70 oy oranı hedeflemiştim. Bu hedefe ulaştık ve üzerine çıkıyoruz. Büyükşehir’e en büyük desteği Çukurova verecek” dedi.

EYT’LİLER BUUN HESABINI SORACAK
Başkan Çetin, Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) açtığı bir pankart üzerine; “EYT’lilere bütçe yok diyorlar ama Suriyelileri 37 milyar dolar harcıyorlar. Ben de bir EYT’liyim ve haklı mücadelelerinde onlarla birlikteyim. Bu mağduriyetin sona erdirilmesi gerekiyor. EYT’liler 31 Martta bu işin hesabını soracaklardır.”
Daha sonra Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve katılımcılar seçim bürosunun açılışını hep birlikte yaptı ve seçim bürosunda vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.